La Ventana

Deze naam is Spaans voor ‘venster’, met oorspronkelijk betekenissen als ventilatie, vergezichten, opening etc. De naam is 30 jaar door ons gebruikt voor de kamerverhuur én het advieswerk dat we hebben gedaan.
*kamerverhuur en B&B. In een oude bakkerij in Bennekom hebben we jarenlang gasten mogen ontvangen van binnen en buiten Nederland, meestal maar niet altijd werkzaam in of rond de Universiteit van Wageningen. Verhuur van kamers, appartementen en zelfs een enkele campeerplek hoort bij wat we willen doen in Witte Paarden. Maar over de vorm en formule denken we nog hard na. Voor meer informatie  hans.schiere@laventana.nl
*advieswerk: Vooral Hans heeft jaren gewerkt (nationaal en internationaal) in onderzoek, onderwijs, publicaties en training op gebied van gemengde veeteelt / akkerbouw, nutrientenstromen, gangbare en biologische systemen, korte en lange ketens. Rode draad was toepassing van systeem-benaderingen op practische problemen (zie kader). Geschiedenis en geologie horen bij de interesses vooral als het is met een blik op de toekomst.